Menu Boeken
nl

Nieuwe vakantiewoningen

Geplaatst: 01-06-2017

Park Zijpersluis in Burgerbrug (Kop van Noord-Holland) bouwt op eigen terrein veertig nieuwe vakantiewoningen. Duurzaam, energiezuinig en flexibel qua inrichting en bouwvorm. Elke woning bevindt zich op een ruime kavel met eigen parkeerplaats. Bent u geïnteresseerd in een tweede huis, vakantiewoning of een interessante belegging voor uw vermogen? Dan is dit uw kans. Kies uw kavel, bepaal welke bouwvariant uw voorkeur heeft en welk meubilair het beste bij u past. Er zijn zelfs woningen beschikbaar voor minder-validen.
Perfecte ligging Het park bevindt zich in de populaire kuststreek van Noord-Holland, nabij duinen, bos, kust en het strand van Petten en Callantsoog. Centraal gelegen in een mooie omgeving waar altijd wat te beleven valt en waar de meeste zonuren van Nederland worden geteld. Bovendien zorgen de landelijke omgeving en gemoedelijke sfeer op het park ervoor dat het hier altijd heerlijk vertoeven is.
Zorgeloos genieten... voor, tijdens en na uw vakantie
Totale ontzorging Ontspanning, daar draait het om tijdens uw vakantie. Daarom zorgen wij voor uw vakantiewoning terwijl u elders bent. De tuin wordt bijgehouden, het onderhoud wordt gedaan en ook de eventuele verhuuradministratie kunt u aan de parkreceptie overlaten. Totale ontzorging voor, tijdens en na uw vakantie. Zodat u alleen maar hoeft te genieten.
Voortgang van de parkuitbreiding De kavels zijn bepaald, de hoofdweg is aangelegd en de infrastructuur voor de nieuwe vakantiewoningen is op orde. De eerste woningen zijn inmiddels geplaatst en verkocht. Goed geïsoleerde woningen, gebouwd van kwaliteitsmaterialen. Geheel naar de smaak van de nieuwe bewoners en compleet met inrichting, tuinbeplanting en berging. Een omgeving waarin zij met plezier kunnen verblijven.
Contact Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Maak dan binnenkort een afspraak voor een bezichtiging van onze modelwoningen. Ons kantoor is dagelijks telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0031(0)226-381215. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website www.parkzijpersluis.nl of mailen naar info@parkzijpersluis.nl

Nieuws overzicht

AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN

Bekijk hier onze aanbiedingen

Check het aanbod