Menu Boeken
nl

Steden en dorpen

Er zijn heel veel leuke steden en dorpen te bezoeken in de omgeving van Park Zijpersluis. En veel van de steden hebben een echt oud-Hollands karakter. Kijk maar eens mee welke steden u kunt bezoeken tijdens uw verblijf op ons park. 

Omgeving overzicht

Bekijk

Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. En een onmisbaar dagje weg tijdens uw vakantie.

Bekijk

Alkmaar

Alkmaar is één van de mooiste steden van Nederland, met een zeer rijke geschiedenis, schitterende cultuur en eeuwenoude gebouwen en monumenten.

Bekijk

Den helder

Den Helder is een echte marinestad. Alles in de stad ademt het zeeleven. Het is dan ook niet zo gek dat u hier alles te weten kunt komen over de Nederlandse Marine. Maar er is nog meer te ontdekken in de meest noordelijke stad van de provincie Noord-Holland.

Bekijk

Haarlem

Haarlem is prachtig. Met de grote kerk en heel veel leuke winkels een ideaal dagje weg tijdens uw vakantie.

Bekijk

Broek op Langedijk

Broek op Langedijk werd vroeger ook wel het 'Rijk der duizend Eilanden' genoemd. En dat was niet zomaar. Dit mooie lintdorp wordt omgeven door sloten en vaarten.

Bekijk

Enkhuizen

Enkhuizen is een echte VOC-stad. Dat betekent dat je hier nog allerlei overblijfselen uit de Gouden Eeuw tegenkomt. Dit maakt een bezoek aan Enkhuizen tot een ideale dagtocht.

Bekijk

Schagen

Schagen is een hele leuke stad om te bezoeken. Het is een stad vol met erfgoed, maar ook een stad vlakbij strand en zee.

Bekijk

Medemblik

In Medemblik ontdekt u de geschiedenis van West-Friesland. De oudste stad van deze regio staat bekend om zijn watersportmogelijkheden. Maar hier is nog veel meer te doen.

AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN

Bekijk hier onze aanbiedingen

Check het aanbod