Menu Boeken
nl

Medemblik

Het Regatta Center in Medemblik is dé plek voor de watersportliefhebber. U kunt hier met uw boot terecht, zowel als passant als op een vaste ligplaats. Maar Medemblik is meer dan alleen het Regatta Center. In het centrum van de stad wordt bijvoorbeeld op een mooie manier nieuwe met oud gecombineerd. De haven van de stad ligt vol met nieuwe maar ook oude schepen. Daarnaast kent de stad veel musea.

Kasteel radboud

En wilt u een kasteel bezoeken? Ook dan kunt u in Medemblik terecht. Hier staat namelijk het Kasteel Radboud. In dit prachtige kasteel, dat nog zo goed als helemaal intact is, kunt u verschillende dingen doen. Het kasteel doet dienst als museum, maar er is ook een café aanwezig waar u lekker kunt genieten van een kopje koffie met een broodje of gebak. 

unieke musea

Medemblik kent een aantal hele leuke (en lekkere) musea. Bijvoorbeeld het Stoomtrein museum. Altijd als eens willen weten hoe deze machines werkten, eruit zien of rijden? U ontdekt het hier. Medemblik kent ook een lekker museum. Een lekker museum? Zult u denken. Ja, een lekker museum: Het Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij. In dit museum ziet u hoe broodjes en koeken gemaakt worden. Uiteraard kunt u hier ook de lekkerste baksels eten.

Omgeving overzicht

AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN

Bekijk hier onze aanbiedingen

Check het aanbod