Menu Boeken
nl

Op ons park

Speeltoestellen voor de kleintjes

De speelattributen zijn speciaal voor de kinderen op het park neergezet. De speeltuin bestaat uit een leuk hinkelpleintje, een wipwap, een schommel en een speelhuisje met glijbaan. De attributen bevinden zich op een grasveldje, wat balspelen ook mogelijk maakt. Er is ook een picknicktafel aanwezig waar u als ouder gemakkelijk een oogje in het zeil houdt.

Uit eten op het park

Geniet van heerlijk eten bij ons in de straat. U kunt vanaf het park gemakkelijk naar De Brugwachter wandelen. Hier kunt u genieten van het wisselende driegangendiner of gewoon a-la-carte gerechten. Wij raden u zeker aan om hier naartoe te gaan, dus bekijk het menu alvast online.

Menu bekijken

Fietsen huren op het park

Vanaf het park kunt u gemakkelijk fietsen huren via de onderstaande link. De fietsen worden tot aan uw chalet of bungalow bezorgd. Dit is een ideale oplossing als u geen fiets mee hebt, maar toch graag de omgeving fietsend wil verkennen.

Bekijk de mogelijkheden

 

Praktische informatie

We hebben wat praktische informatie verzameld voor de verhuur van bungalows en chalets op ons park. Download het document hier:

Praktische informatie

PLATTEGROND VAN ONS PARK

Bent u benieuwd hoe ons park er uitziet? Of wilt u een huisje uitkiezen aan de hand van de plattegrond? Bekijk de plattegrond (klik op de plattegrond voor een grote weergave):

 

AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN

Bekijk hier onze aanbiedingen

Check het aanbod