Menu Boeken
nl

Amsterdam

In Amsterdam is altijd wat te doen. De hoofdstad van Nederland biedt heel veel mogelijkheden als het aankomt op een dagje weg. Lekker naar het museum, een dagje op het water, heerlijk uit eten of gewoon een dagje shoppen. In Amsterdam kunt u alle kanten op. 

De mooiste musea van Nederland

De kunstliefhebber kan zijn hart ophalen in Amsterdam. Er zijn namelijk heel veel hoogstaande musea te vinden in de stad. Sommigen zeggen zelfs de mooiste musea van Nederland. Hier spant het Rijksmuseum de troon. Het museum heeft een zeer grote collectie aan meesterwerken, met als grote trekpleister 'De Nachtwacht' van Rembrandt. Naast het Rijksmuseum kunt u (op hetzelfde 'Museumplein') ook het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum van Amsterdam bezoeken vanaf ons vakantiepark.

Alle musea in Amsterdam (en omstreken)

Rondvaart door de grachten

Ook een rondvaart door de grachten van Amsterdam is een echte aanrader. Tijdens de rondleiding krijgt u een prachtige uitleg over alle bijzonderheden die de stad kent. En elke ronvaart heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Dus heeft u al eens een rondvaart door Amsterdam gedaan? Kijk dan eens bij een andere rederij voor een rondvaart: de kans is groot dat u een heel andere rondvaart heeft dan de vorige keer!

Rondvaart door Amsterdam

Shoppen in Amsterdam

Natuurlijk kunt u ook uitstekend shoppen in Amsterdam. Met de Kalverstraat als echte winkelstraat, en vele kleine straatjes voor het "unieke" shoppen, kunt u hier met gemak een aantal dagen zoet zijn. Dit unieke shoppen kunt u uitstekend doen in de  '9 Straatjes', de negen winkelstraten tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat. In de '9 Straatjes' kunt u winkelen in leuke boetiekjes, schoenenwinkeltjes, vintage winkels en nog veel meer. Ook kunt u heerlijk eten in de '9 Straatjes'. Ideaal als u eend dagje weg bent.

Omgeving overzicht

AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN

Bekijk hier onze aanbiedingen

Check het aanbod