Menu Boeken
nl

Haarlem

Haarlem heeft alles: een rijke geschiedenis die u terugziet in het oude centrum, mooie musea, de leukste winkels en een rijk culinair aanbod. Dit alles maakt van Haarlem dan ook een ideale stad om tijdens uw vakantie te bezoeken. 

De gouden straatjes van Haarlem

De Gouden Straatjes van Haarlem zijn de leuke winkelstraatjes rond de Grote Markt. In de Gouden Straatjes kun je de meest bijzondere, unieke winkeltjes vinden. De zeven straten hebben allemaal iets unieks te bieden. Zo staat de Warmoestraat bekend als een van de mooiste straatjes van Haarlem, kunt u in de Koningstraat terecht voor interieur design en kunt u in de Kleine Houtstraat terecht voor ambachtelijke winkeltjes.

De Grote Kerk

De Grote of St. Bavokerk is ook een onmisbare stop tijdens uw bezoek aan Haarlem. De kerk is al van ver buiten de stad te zien, en daardoor een groot onderdeel van het aanzicht van Haarlem. De kerk heeft een uniek houten gewelf, een prachtig orgel (Het Müllerorgel), een mooi koperen koorhek en ruim 400 grafstenen op de vloer. Onder andere Frans Hals en Willem Bilderdijk liggen in deze kerk begraven. 

Omgeving overzicht

AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN

Bekijk hier onze aanbiedingen

Check het aanbod