Menu Boeken
nl

Lekker fietsen en wandelen

Fietsen bij burgerbrug

In de omgeving van Burgerbrug kunt u de mooiste fietsroutes afleggen. Fiets lekker door de natuur, bezoek de leukste steden en dorpen en ontdek wat de omgeving zo mooi maakt. Doe bijvoorbeeld een rondje West-Friese polder rond Schagen. Dit is een mooie en lange fietsroute die u volledig naar eigen wens aan kunt passen. Of fiets langs Alkmaar, Camperduin en Schoorldam. Ook deze fietsroute laat u de mooiste stukjes van deze regio zien. Nieuwsgierig naar nog meer mooie fietsroutes? Kijk dan eens hier.

Twee routes om zeker te ontdekken

De omgeving van Vakantiepark Zijpersluis kent nog een mooie fietsroute en wandelroute die uw absoluut moet ontdekken tijdens uw vakantie. Dit zijn twee routes die wij samen met het naastgelegen restaurant 'De Brugwachter' aanbieden. De eerste route is het Rondje Schoorl en West-Friese Zeedijk. Deze route neemt u mee langs de kust en de omgeving van Schoorl. Een prachtige route die u alle mooie plekken van de omgeving laat zien. De wandelroute is de route Abtskolk en Burgerbrug, en biedt een een prachtige wandelroute rond ons vakantiepark. Vergeet dus vooral uw wandelschoenen niet mee te nemen!

Restaurant 'De Brugwachter'

                                                                                    Restaurant 'De Brugwachter'

Of een stukje wandelen?

Ook de wandelaar kan goed terecht in Noord-Holland. Het uitgestrekte landschap, tussen de duinen van de Noordzee en het IJsselmeer, zorgt voor veel variatie tijdens uw wandeltocht. Maar ook de verschillende steden en dorpen maken een wandeling extra aangenaam. De steden in onze regio zijn oud en hebben een hele mooie geschiedenis, die u vaak nog terug kunt zien in de gebouwen. Dit maakt een wandeling door de steden vaak een hele leuke en soms zelfs leerzame ervaring. Maar ook de tulpenvelden zijn een prachtige locatie voor een wandeling. U kunt de verschillende plekken ook combineren, bijvoorbeeld de bollenvelden en duinen. Bent u benieuwd naar alle routes die u bij ons park kunt lopen? Kijk dan eens hier.

Omgeving overzicht

AANBIEDINGEN EN ARRANGEMENTEN

Bekijk hier onze aanbiedingen

Check het aanbod